.
Home / Buang kanser tahi lalat /

Hilangkan Tahi lalat | Kutil Dan Ketuat

Menghilangkan tahi lalat | Penyebab Tahi lalat | Set Krim Buang Tahi Lalat | Buang kanser tahi lalat | Masalah Kulit tahi lalat | Rawatan hapuskan tahi lalat muka

 

Disebabkan Masalah Kulit tahi lalat di wajah ada menggelarnya parasit kulit. Tapi cuma segelintir sahaja yang menggelarkan ia sebagai parasit , kerana tahi lalat tumbuh pada tempat yang tidak sepatunya . 

 

Pada mulanya Ramai tidak mahu buang takut mendatangkan mudarat tapi ,Jika dilihat tengok semakin hari semakin banyak terutama kutil di bahagian leher nampak sangat hodohnya dan tambahan pula komen dari kawan,keluarga dan pasangan. 

 

Disini Kami Kongsikan info Pengguna yang sudah menggunakan Produk Set Krim Buang Tahi Lalat Magic Touch

 

Akhirnya mencubanya pada tahun 2003.  Nasib baik saya mencubanya kerana pada muka saya terdapat banyak tahi lalat besar, kecil dan juga kutil.  Maaflah gambar yang ada tahi lalat tersebut masih belum dijumpai lagi kerana saya asyik berpindah tempat kerja.

 

Salah satu Masalah Kulit tahi lalat saya apabila menggunakan produk ini bernanah dan berdarah.  Saya panik dan telefon pengasas produk ini Pn. Nor dan bertanya kenapa kerana dalam banyak-banyak tahi lalat yang saya titikkan ubat ini tiada masalah tapi yang ini bernanah dan berdarah.

Beliau memaklumkan bahawa tahi lalat tersebut hampir menjadi kanser  tapi masih boleh diubati dengan ubat Set Krim Buang Tahi Lalat (Buang kanser tahi lalat)

.  

 

Benar katanya, bila bernanah dan berdarah saya hanya sapu dengan Gel Penyegar untuk menyejukkan kulit. 

Satu minggu kemudian ia tanggal.  Tetapi selepas 2 minggu ia tumbuh balik.  Saya titikkan ubat magic touch lagi, ia berdarah lagi dan bernanah, saya sapu Gel Penyegar.  Satu minggu kemudian ia tanggal.  Lepas 1 bulan ia tumbuh balik macam biasa saya buat dan ia tanggal.  

 

Tapi kali ini ia tumbuh selepas 3 bulan. Macam biasa menghilangkan tahi lalat berjaya buat dan tanggal dan selang 6 bulan baru tumbuh balik dan saya buat macam biasa dan tanggal.  Selang 2 minggu ia menjadi seperti jerawat yang telah cukup masak dan saya picit keluarkan ketulan kecil berwarna kekuningan dan akhirnya sehingga sekarang tiada lagi kesan tahi lalat tersebut cuma kesan parut jerawat yang kecil.  

 

Kesan sampingan yang saya buang pada muka ialah ia berparut seperti parut jerawat yang boleh hilang dengan krim yang dibekalkan bersama set .  Muka saya macam chicken pox.  Saya tak kisah kerana sebelum ini duit  banyak habis nak hilangkan tahi lalat/kutil tak juga berkesan. Saya dimakumkan bahawa parasit-parasit ini berakar dan tak kan hilang tanpa mematikan akarnya. 

 

Saya sedia maklum bahawa menghilangkan tahi lalat pada kulit saya sensitive kalau gigit nyamuk pun akan bertanda hitam dan lambat hilang tandanya. Akhirnya setelah 2 bulan muka saya bersih dari parasit-parasit ini yang tinggal hanya dua ketul tahi lalat sebagai pemanis di atas dan tepi mulut sebelah kiri.  Ramai kawan-kawan terkejut meihat wajah saya yang bersih dari parasit dan pengusaha salun pun membeli produk ini  dari saya termasuk klien yang telah menggunakan cara laser tetapi parasit-parasit masih ada lagi.

 

Penggunaan secara laser hanya luaran saja ia tidak mematikan akar parasit ini.  Produk ini sasaran utamanya mematikan akar.  

 

Ingatlah hanya kepada ALLAH  saja kita percaya.  Apa pun yang baik itu datangnya dari Allah yang buruk itu dari diri kita sendiri.  Rajin-rajinlah muhasabah diri termasuklah saya sendiri.   Apa pun niat kita hanyalah untuk membersihkan parasit tersebut dari menumpang di muka dan kulit kita. 

 

     Setelah saya membuangnya saya dapat rasai sesuatu kelainan tak perlulah saya ceritakan memadai apa-apa yang terjadi dalam hidup kita semuanya adalah telah ditentukan Allah dan kita hanya sekadar berusaha. Kalau tak berusaha tak mendatangkan hasilnya. Apa yang saya impikan selama ini dengan izin Allah s.w.t. saya telah mendapatkannya.  

 

 ” Artikel diatas dipetik daripada Blog lain “

 

 

 

Cara-cara Rawatan dan Proses / Prosedur Membuang Tahi lalat Kutil dan Ketuat

tanpa perlu lalukan sebarang pembedahan ataupu rawatan Lazer

 

 Dibawah ini adalah penerangan cara menggunakan Krim Krim Buang Tahi Lalat Magic Touch dengan betul , jangan risau pada pruduk juga ada disediakan risalah cara guna produk ini . Disini kami cuma mahu kongsikan gambaran awal produk Krim Buang Tahi Lalat Magic Touch sebelum anda buat keputusan untuk cuba

 

 

cara guna root magic

cara guna root magic

 

1. Picit botol Krim Magic touch dari bawah dan gunakan pencungkil gigi untuk ambil sedikit krim dan letak betul-betul atas tahi lalat /kutil ( warna asal tahi lalat / kutil coklat cair atau hitam ).  Jangan letak pada yang tak ada tahi lalat/kutil.   

 

buang akar tahi lalat

buang akar tahi lalat

2. Biarkan Krim Magic Touch 3 minit.  Terasa macam gigitan semut.  Ini menandakan Krim Magic Touch pergi ke akarnya. ( Kalau tahi lalat tebal titik Krim Magic Touch kali kedua selama 5 atau 7 minit baru terasa ).

 

 

review produk root magic

review produk root magic

4. Kuis Krim Magic Touch tadi dengan pencungkil gigi.

 

5. Titik Krim Magic Touch kali kedua pada tahi lalat dan biarkan 5 minit. 

 

6. Cukup 5 minit, kuis tahi lalat dengan pencungkil gigi dan lihat sama ada tahi lalat berubah warna dari coklat kepada kehitaman atau dari hitam kepada hitam legam.

 

cara menghilangkan tahi lalat cepat

cara menghilangkan tahi lalat cepat

 7.  Kalau berubah warna, tak perlu titik Krim Magic Touch lagi.  Sapu Sooting Gel dan biarkan 3 jam .  Jangan terkena air.

 

8. SEKIRANYA belum berubah warna, titik Krim Magic Touch kali ketiga dan biarkan selama 7 minit.

 

9. Cukup 7 minit, kuis tahi lalat dengan pencungkil gigi dan lihat sama ada tahi lalat berubah warna dari coklat kepada kehitaman atau dari hitam kepada hitam legam.

 

krim root magic tahi lalat

krim root magic tahi lalat

 

10. Kalau berubah warna, tak perlu titik Krim Magic Touch lagi.  Sapu Sooting Gel dan biarkan 3 jam jangan terkena air.  Hari berikutnya hanya sapu Sooting Gel 3x sehari atau selepas terkena air.

 

11. Tak perlu titik Krim Magic Touch setiap hari.  Tunggu sama ada 3 hari atau 1 minggu paling lama 3 minggu untuk tanggal mengikut panjang atau pendek akar tahi lalat/kutil tersebut.  JANGAN paksa tahi lalat/kutil tanggal.  Biar ia tanggal sendiri ibarat seperti pokok akar mati, pokok tumbang.  

 

12. Sekiranya tahi lalat/kutil tanggal, sapukan sooting gel kemudian hari berikutnya sapu dengan Skin Repair untuk hilangkan parut.

 

13.  SEKIRANYA setelah 3 minggu tahi lalat/kutil tidak tanggal, ulangi semula seperti cara di atas.    SELAMAT MENCUBA.

 

AMARAN:   JANGAN TERKENA MATA, JANGAN GUNAKAN TANGAN

                     JAUHKAN DARI KANAK-KANAK.  GUNAKAN PENCUCI MUKA

                     YANG DIBERIKAN SEMASA MEMBUANG tahi lalat DI MUKA

 

Produk Tersebut boleh didapati

disini >> Krim Buang Tahi lalat terbaik

 

 

Menghilangkan tahi lalat | Penyebab Tahi lalat | Set Krim Buang Tahi Lalat | Buang kanser tahi lalat | Masalah Kulit tahi lalat |

Artikel Cara Sihat Cantik Ini Berkaitan :

  • cara menghilangkan tahi lalat
  • cara membuang tahi lalat
  • Cara hilangkan tahi lalat
  • cara menghilangkan tahi lalat dengan cepat
  • petua hilangkan tahi lalat
  • cara buang tahi lalat hidup
  • cara nak hilangkan tahi lalat
  • cara nak buang tahi lalat
  • ubat buang tahi lalat
  • tahi lalat hidup
  • cara membuang tahi lalat hidup
  • cara menghilangkan tahi lalat hidup
  • cara hilangkan tahi lalat di muka
  • buang tahi lalat hidup
  • petua hilangkan tahi lalat di muka
  • cara hilangkan tahi lalat hidup
  • ubat kutil
  • cara menghilangkan tahi lalat pada muka
  • cara menghilangkan kutil di leher
  • cara buang tahi lalat di muka
  • petua buang tahi lalat
  • ubat tahi lalat
  • petua hilangkan tahi lalat hidup
  • ubat buang kutil
  • cara menghilangkan tahi lalat di wajah
  • petua menghilangkan tahi lalat
  • ubat hilangkan kutil
  • cara untuk menghilangkan tahi lalat
  • cara menghilangkan tahi lalat hidup di wajah
  • cara membuang tahi lalat hidup di wajah

Share this article

Comments

  • hendra
    19/03/2014

    kalau di Indonesia ada agent nya atau belum available?

    • Di Indonesia kami tidak pasti .. Anda boleh tanya di toko jamu berdakatan =)

  • Muhammad Khair
    27/04/2014

    Kalau tahi lalat saya di mata dan tahi lalat itu mati mcm mane???…

    • terima kasih kerana berminat

      Kawasan mata ialaha bahagian yang sensitif , Sila hantar gambar (bahagian mata sahaja) ke whatapp/wechat ke 0177114068
      kami akan lihat dahulu keadaan tahi lalat tu .. jika tiada masalah, Anda boleh gunakan produk ini

  • ida
    12/05/2014

    Sy ade tahi lalat hidup di tepi hidung..sy pernah cuba dapatkan rawatan di pusat2 tertentu…tp sy difhamkan ja bukan tahi lalat..tapi isi lebih..boleh ke saya guna product ni?

    • sila hantar gambar kawasan hidung yang ada masalah tersebut ke whatapps sy 0177114068 untuk kami lihat dulu

  • qad
    14/05/2014

    bagaimana untuk membeli set krim ini

  • azri
    14/05/2014

    Klu tahi lalat hidup kt blkang bdn dpt hilangkan jgak tak???

  • Ira
    17/05/2014

    Berapa harga produk tu ??

  • linda
    26/05/2014

    salam..saya ade redung dan darah tinggi. kenapa x bole guna set ni ade effect yang teruk ker?

    • cara-sihat-cantik
      26/05/2014

      Untuk yg ada resdung dth tggi atau kencing manis. Tak sesuai pakai di kawasan mata telinga dan hidung.

      Untuk kawasan lain seperti badan dan lengan boleh pakai.

      Effectnya: kalau pakai juga d sekitar mata telinga dan hidung, akan jadi menanah dan tggalkan parut warna hitam.

  • Hez
    11/06/2014

    ada alamat kedai tak..terus jumpa …senang..

  • bayu
    14/06/2014

    maslah sy tahi lalat atas hdung…tidak timbul tp macam hidup..sgt mengurangkan keyakinan diri

    • Terima kasih ,kerana berminat .. Sila hantar gambar bahagian muka yang ada tahi lalat tu .. setelah kami pastikan jenis tahilalat tu baru boleh order =)

  • insan senja
    16/06/2014

    blh x produk ni buang bekas thi lalt..mksd sy lpas buang thi lalat ia tglkn parut..blh x produk ni selesaikan part thi lalat

    • rugi sebab tak gunakan produk ini sebab kami beri krim untuk hilangkan parut secara percuma ..

      better anda gunakan krim Anti-parut yg ada dijual dipasaran .. kami jual secara set , tidak boleh beli secara berasingan

  • 04/07/2014

    Salam..kalau masalah kutil di mata boleh hilang x?

    • ye boleh, tapi sebelum order sila hantar gambar dahulu untuk kami teliti
      kerana kami tidak galakkan gunakan produk ini pada kawasan mata

      • Ida
        20/08/2014

        Salam,nk tnya klu thi lalat atas kening blh hilag x.org panggil thi lalt hidup

  • Shaerah
    15/07/2014

    Salam, kalau mengalami kutil di kawasan mata boleh hilang x?

    • wasalam.. jika dikawasan mata tidak boleh

      untuk lebih kepastian sila hantar gambar kutil tersebut ke 0177114068 (whatsapp)

  • shiera
    17/08/2014

    Salam…kalau tgh pregnant boleh guna ke produk nie

  • qad
    08/09/2014

    saya ingin membeli produk buang tahi lalat. apa yang saya dapat dalam satu set itu

  • fendi
    13/09/2014

    Tahi lalat kt muka fendi bnyk lha…tapi kecil²…boleh ka nk bagi hilang

  • cik ameena
    16/10/2014

    Sy ada tahi lalat besar di dagu dn kian membesar.bolekah sy menggunakan obat ini untk menghilangkannya??

  • sy ada tahi lalat tepi mata btl2..bleh tak guna produk ni
    07/12/2014

    Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>