.
Home / agen jual White Light Murah /

Roots Magic Touch | Produk Ajaib Tahi Lalat

CARA BUANG TAHI LALAT | UBAT HILANGKAN TAHI LALAT DI MUKA | UBAT TAHI LALAT

klasik indah tahi lalat

 

Anda Ada masalah Tahi lalat

.

 Di wajah dan Badan ?

.

 

Jangan Risau, Kami boleh bantu Anda atasi masalah tersebut

dan membantu anda tingkatkan keyakinan diri seperti orang lain

 

Produk paling Hot dan Terbukti berkesan Untuk mengatasi masalah Tahi lalat.

 

Ramai diluar sana masih mencari cara terbaik untuk membuang tahi lalat pada kulit. Tapi bukan mudah untuk atasi masalah tahi lalat ini kerana anda perlu lakukan pembedahan kecil jika mahu benar-benar kelihatan cantik

 

Hasil daripada kajian Usahawan bumiputera selama beberapa tahun , Kini Masalah Tahi Lalat Anda boleh diatasi (dibuang) dengan mudah tanpa perlu lakukan sebarang pembedahan dan rawatan yang mahal

 

Produk Buang Tahi lalat tersebut adalah

 

Set Klasik Indah

 

klasik indah tahi lalat

klasik indah tahi lalat

 


 

Produk Buang Tahi Lalat Paling LARIS DI PASARAN!

oooooooooooooooootick

DI JAMIN HALAL

 tick

MAMPU BUANG Tahi Lalat

 tick

MAMPU BUANG Kutil

 tick

MAMPU BUANG Ketuat

 tick

TIDAK perlu rawatan Lazer

 tick

Krim Roots MAGIC TOUCH ini sangat Jimat, boleh pakai banyak kali

 tick

Selamat tanpa bahan kimia

 tick

Mudah digunakan, hanya sapu Krim dan Gel Sahaja

 tick

Tunggu Tahi Lalat jatuh sendiri dalam masa 14 hari

   

 

cara buang tahi lalatrawatan buang tahi lalatubat tahi lalatpetua buang tahi lalat
 
 
 
 
RAMAI SUDAH BERJAYA !

 

Set Single Roots ini mengandungi :

Krim Roots (buang Tahi Lalat, Kutil, Ketuat) dan kami beri PERCUMA Gel Penyegar

untuk digunakan bersama ketika proses rawatan.

 

Perhatian:

Jika anda mempunyai masalah Resdung, Darah Tinggi,

Kencing Manis tidak sesuai memakai krim ini

.

.

Semasa Proses Buang tahi lalat :

.

1. Rasa pedih sedikit ketika titik pada tahi lalat

2. Semasa proses Mematikan Akar Tahi lalat pada kulit ,

Tahi lalat akan berubah kehitaman (sementara) Anda perlu teruskan guna

3. Kemudian Ketika Proses tahu lalat Mengecut ,Tahi lalat Akan jadi cair / lendir kluar

4. Selepas ada lendir keluar , saiz akan Mula kempis & kecut / tanggal

5. Selepas tahi lalat sudah berjaya Tanggal , Akan ada parut pada kulit & akan pulih dengan guna krim  kami berikan

 

Kesimpulan : Sepanjang proses membuang tahi lalat ini , Keadaan Tahi lalat pada kulit anda akan Kelihatan Semakin teruk untuk sementara dan Akan Pulih semula seperti biasa .

 

..

WAJIB BACA PENGALAMAN Pengguna Root Touch

Anda boleh baca cara Penggunaan disini >> Hilangkan tahi lalat Mudah

 

 

Root magic touch Untuk Lelaki dan Wanita

kawasan tahilalat
Kawasan mata dan Bibir TIDAK BOLEH gunakan Krim ini
* Rujuk gambar diatas (kawasan bulat)
root magic lelaki
Kawasan mata dan Bibir TIDAK BOLEH gunakan Krim ini
* Rujuk gambar diatas (kawasan bulat)

Anda Tentu MAHUKAN penampilan Baru

gembira
Penampilan Lebih yakin
keyakinan root magic
Lebih Selesa bersosial
tahi lalat hilang
Wajah berseri tanpa tahi lalat
klasik indah tahi lalat
check12

Tiada bahan kimia merbahaya

check12

Produk berasaskan herba

check12

Kesan cepat seawal 2 Minggu

check12

Produk ini selamat dan 100% Halal

  

 

Kenapa anda perlu Root Magic touch ?

  • Dapat membantu Buang tahi lalat
  • Dapat merawat masalah kutil
  • Kos rawatan MURAH berbanding Rawatan Lazer
  • Boleh lakukan sendiri dirumah
  • Dapat bantu tingkatkan keyakinan diri
  • Supaya Wajah kelihatan lebih berseri tanpa Tahi lalat
  • Produk halal dan selamat
rawatan buang tahi lalat

Apa testimoni Pengguna Klasik Indah??

Ramai berpuas hati dengan keberkesanan produk ..

Jom lihat testimoni pengguna dibawah =)

Anda juga mahukan Kulit Tanpa Tahi Lalat ??
klasik indah tahi lalat

 

Order Set Klasik Indah Sekarang

 

Untuk dapatkan harga Promosi

 

* Keberkesanan & tindak balas Produk adalah berbeza pada setiap individu

 

Harga TERKINI Klasik indah | Cara buang Tahi lalat 

 

 

Anda teruja melihat testimoni Produk ini ?

 

Sudah sedia untuk dapatkan dan MAHU cuba sendiri dan
 
Lihat Keberkesanan serta perubahan pada diri anda .

 

iKU_OrderNow[1]
Anda PERLU Order disini segera kerana :
  • Boleh dapatkan harga Istimewa
  • Tidak perlu bersesak dijalan raya mencari kedai
  • Dapat menjimatkan masa anda
  • Produk dihantar terus kerumah
  • Boleh Beli gunakan Kad Kredita
  • Dijamin Sampai dan Original

 

Harga Asal Produk ini adalah:
 
RM159 Semenanjung
RM165 Sabah Sarawak

 

 TUNGGU DULU Anda Boleh
 dapatkan HARGA PROMOSI !
 
 KHAS untuk Anda yang menghantar  SMS Kod Promosi sahaja
 
 
Sempana PROMOSi kami Beri Anda
 Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia

 

Sms / Whatsapp / Wechat Kod dibawah

Dapatkan FREE POSTAGE !! Sekarang .

 

Taip " Root " hantar ke 017 7114068

 

  • Pastikan Anda Taip kod tadi rapat

  • Hanya pelanggan yang hantar kod Promosi tadi sahaja layak dapat  FREE Postage

 

Cara Order @ Cara Beli

 

Sms / Whatsapp / Wechat Kod dibawah

 

Dapatkan FREE pos !! Sekarang .

 

Taip " Root " hantar ke 017 7114068

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Bayaran Menggunakan KAD KREDIT

Magic Root Touch

button

 

Share this article

Comments

  • 22/01/2014

    Hai, xde harGa promosi lg murh ke?kite ni budk skolah, duit pun mak kasi ni plk nk beli krim ni, saye tau bkesan tp x mampu….’.’arg!!!!!!

    • Terima Kasih kerana berminat .. Apa kata Adik mintak mak je belikan Krim ni .. Blaja pandai-pandai Result cantik mintak hadiahkan Krim ni ye :)

  • Mariammah Bt Ismail
    16/03/2014

    Kalau macam saya yang ada resdong, bukan sahaja gatal hidung, mata dan telinga tapi kulit badan pun selalu gatal-gatal. Jadi cream apa yang eluk untuk membuang tahi lalat dan kutil tu?

  • Nor Hidayah
    31/03/2014

    Hye, saya ade tahi lalat halus sahaja di muka iaitu tahi lalat mati. Boleh ke hilangkan?

    • kesan terbaik boleh nampak pada tahi lalat jenis timbul =)
      jika tahi lalat rata juga boleh cuba

  • Ahmar
    30/04/2014

    Klau tahi lalat saiz timbul sdkt tp mati boleh hilng tak?

  • jovita
    16/05/2014

    kat kk sabah ada agent ke jual magic root ni klu ada bagi no phone

    • Maaf tiada agen disana .. kami boleh pos ke sana PERCUMA (tiada caj tambahan)

  • afifi
    25/05/2014

    hai , saye keliru sikit .. dalam 1 set produk ni dia bagi ape g ? gel penyegar free ke ?

  • gadis 89
    28/05/2014

    saya ada tanda lahir mcm tahi lalat yang mati tp rata jer,
    ia mungkin dipanggil pigmentasi.boleh ke hilangkn bendalah ni guna root?

    • jika Anda pasti itu adalah tahi lalat boleh gunakan produk ini .. Tapi jika ia memang tanda lahir , tidak boleh guna

  • elizabeth
    11/06/2014

    Nak tanya. Ini prodak boleh buang kulit kat leher kah.kulit tu macam tergantung kat leher tapi kecil.

    • cara-sihat-cantik
      11/06/2014

      sila hantar gambar bahagian yang bermasalah tersebut ke 0177114068 (Whatsapps)
      kami akan lihat dulu untuk pastikan masalah anda sebelum sahkan Produk ini sesuai atau tidak untuk atasi masalah kulit anda .. terima kaseh =)

  • cr7
    10/07/2014

    Xde jual kat kedai2 ke?

    • maaf saya jual online sahaja.. boleh survey dimana-mana kedai berhampiran sekiranya ada

  • zara
    09/08/2014

    Sis.. boleh guna utk ketuat x? Sy ad ktuat kt tgn.. ssh sgt nk hilang..

  • Umie Zulkipli
    12/08/2014

    Sy ada tahi lalat yg timbul di bulu mata..selamat kah utk menggunakan produk ni?

  • Ye boleh guna

  • kina
    17/09/2014

    Sis, sy ad gne cara tradisional utk buang tahi lalat. Jns tahi lalat sy besar dan leper.tp bila sy buat, tahi lalat dan kulit dsekelilingnya sntiasa b’darah dan b’nanah.dah lebih smggu mcm ni dan xde tanda2 tahi lalat akan jatuh. Knp dan nk buat mcm mane ye? Sy ad resdung jadi sy xblh pkai produk ni kn?

    • sekiranya anda ada masalah resdung , kami tak galakkan anda gunakan produk ini

  • bey
    18/09/2014

    xda krusus untk nie ke?

  • eyda_lavigne
    23/09/2014

    Sy ade kutil di kemaluan,blh guna produk ni?

  • isman
    21/10/2014

    Salam tuan, untuk ketuat kat hidung boleh tak ya

  • Lena
    07/12/2014

    Sis,
    Saya nak buang tahi lalat timbul kat belakang boleh tak?. satu lagi parut bekas tahi lalat lama blh guna product ni tak?

  • cici
    14/01/2015

    Salam,

    Kalau pernah buat sendiri kat uma (tips org ramai) tp tak menjadi (dia jadi macam bulatan hitam besar dari biasa) lepas da buat sendiri tu tp tak tanggal2 lagi dari muka…camne yea ? Masih boleh guna produk ni ke?

    *Harap sangat dapat reply sy dengan segera…terima kasih.

    • sila hantar gambar tahi lalat tersebut ke whatsapp 0177114068 untuk kami buat pemerhatian .. Setelah pihak HQ buat pengesahan kami akan maklumkan semula kepada anda .. terima kasih

  • diana
    21/01/2015

    Maklumat kat ad tulis tak digalakkan di kawasan bibir. Tp saya punya atas sikit dari bibir jd mcm mana ye???

    • sila hantar gambar tahi lalat tersebut ke whatsapp 0177114068 untuk kami buat pemerhatian .. Setelah pihak HQ buat pengesahan kami akan maklumkan semula kepada anda .. terima kasih

  • Anonymous
    31/07/2016

    Salam, ade x lg krim ni?Blh sy tau krim ni expired bile cuz sy ade beli dulu tp 6 thn lps pnye..blh gune x lg?Sy ade tahi lalat bsr hdp bwh bibir.Blh x sy membuangnye???Tq.

  • akhbar
    24/09/2016

    sy dah pkai produk buang tahi lalat klasik indah..dah msuk 5 hari sy pkai cream removing mole…lpas tu cream tu dh nk abis ..tpi xde nmpak tanda2 nk tggal pom dri muka sy cume ia mengering..mcam mne nk thu slanjutnya?rsau jgk kn..huhu

    • akhbar
      24/09/2016

      klau blh reply komen sy dgn pntas huhu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>