.
Home / agen jual White Light Murah /

Aura Shine | Kapsul Collagen Terbaik

aura shine murah | kesan aura shine tiruan | aura shine percuma | testimoni aura shine | aura shine review

aura-shine-tablet

 

Collagen boleh dihasilkan dalam pelbagai bentuk seperti serbuk ,pil / kapsul ,cecair sapuan untuk kegunaan luar dan dalam bentuk makanan seperti rumpai laut.

Jadi penguna yang mempunyai masalah kulit boleh memilih cara yang mereka rasa lebih selesa

.

Jika Anda lihat kebanyakkan collagen yang dihasilkan diluar sana berbentuk serbuk dan makanan . Kini Collagen juga boleh juga di ambil dalam bentuk Kapsul yang mudah untuk dihadam

.

.Dengan gabungan teknologi nano collagen dalam bentuk kapsul ini boleh diserap lebih cepat berbanding kapsul /pil biasa yang sedia ada dipasaran

aura white shine.png

Aura Shine Adalah satu lagi produk terbaru selepas kejayaan Aura white Collagen. Dengan hasil kajian yang jalankan secara terperinci kini Aura White telah mampu menghasilkan Produk Menggunakan Teknologi Nano dimana tekstur 1000x lebih halus dan memberikan peyerapan yang lebih sempurna

 

Aura shine adalah hasil gabungan Bahan utama Tilapia Kolagen, L-Glutathione, Pearl Powder dengan inovasi bahan tambahan antaranya hyaluronic Acid ,Omega 3 Salmon Fish, Co Enzyme Q10 dan lain-lain yang dapat mengekalkan kecantikan & kesihatan sebagai booster tambahan selain pengambilan Aurawhite Collagen.

 

Produk baru ini mengandungi 26 vitamin dan mineral membantu mengaktifkan sel kulit, melembap,mencerah serta menganjalkan kulit dan awet muda.

Didatangkan dengan perisa ORANGE BERRY MINT yang sedap di kunyah iaitu gabungan mixed berries, ekstrak oren yang kaya dengan Vitamin C serta Pudina ekstrak untuk memberi kesegaran serta keceriaan untuk anda. Sangat Sesuai dan direka khas untuk pengguna lelaki dan wanita

.

Kelebihan / kebaikan Aura Shine :

       yes

Tablet yang mudah dikunyah .

       yes

Sebagai Booster Bio Pencerahan yang membantu Bertindak lebih Cepat .

       yes

Gabungan AuraShine bersama Aurawhite memberi impak yang luar biasa

       yes

Sedap & Lazat berperisa 3 gabungan rasa hebat iaitu Oren Strawberry & Pudina .

       yes

Mengandungi 26 Vitamin dan mineral

       yes

Bukan sahaja Untuk Kulit tetapi baik untuk kuku,rambut,bibir seksi,mata & kesihatan anda.

       yes

Hanya perlu makan 2 biji sehari mudah di bawa kemana sahaja .

       yes

Membantu Mencerahkan kulit

       yes

Menyamaratakan kulit secara keseluruhan

       yes

Memudarkan lingkaran gelap bawah mata

       yes

Mengurangkan keguguran rambut

       yes

Mengurangkan kulit kepala berminyak & kelemumur

       yes

Menghilangkan parut & jerawat

       yes

Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi

       yes

Mengurangkan eczema

       yes

Merawat jerawat & ruam halus di badan

       yes

Mengawal kulit dari berminyak

       yes

Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma

       yes

Mengekalkan kelembapan kulit

       yes

Menguatkan gigi

       yes

Mata lebih bercahaya

       yes

Rambut bersinar dan tidak mudah putus.

       yes

Memberi Tenaga & Stamina lebih tinggi

 

.

Kini Anda telah menemui cara mencerahkan kulit mudah

dengan hanya makan 2 kapsul collagen Aura shine sehari .

Anda boleh dapatkan kulit putih cerah gebu seperti anda idamkan.

.

Siapa yang Sesuai gunakan Aura Shine ?

        yes green

Khas kepada yang Suka Makan Kapsul berbanding jenis cecair

        yes green

Mahu cepat kerana tak perlu bancuh

        yes green

Mahu Mempercepatkan Proses penambahan collagen kulit

        yes green

Mahu kulit wajah cantik berseri

        yes green

Mahu Tenaga Tambahan Ketika Bekerja

        yes green

Mengalami masalah jerawat

        yes green

Mengalami lingkaran gelap bawah mata

          

 

.

aura shine.png

tips

Cara pengambilan Aura Shine:

        1

Makan 2kali sehari.

1 tablet sebelum sarapan

1 tablet sebelum makan malam

          
        2

Wajib minum air masak/mineral/air bersih sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas

          
        3

Jauhi minum/makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit

          

.

.

 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

.

.

######################################################

Soal Jawab Mengenai Produk Aura Shine

*######################################################

 

SOALAN YANG PALING POPULAR PENGGUNA TANYA

 

1 Botol Untuk Kegunaan Berapa lama?


Bergantung cara pengambilan :
1 hari 2 kali = 1bulan

Untuk permulaan Anda, di sarankan mengambil 2 kali sehari, pagi dan malam.

Sebelum sarapan pagi dan Sebelum Tidur

.

Tips dan nasihat:

Untuk dapatkan kesan Maximum dan cepat nampak perubahan,

Anda perlu banyak minum air kosong / mineral paling kurang 8 gelas sehari ,

disarankan 2-3 liter air lebih baik

.

Kenapa perlu minum banyak air ?

Air pentung untuk mempercepatkan proses membuang toksin dalam badan. Selain itu dapat membantu collagen yang terdapat dalam Produk Aura white untuk menyerap lebih pantas dan memperbarui sel coloagen yang rosak

.

Apa perisa Aura Shine ?

Rasa perisa ORANGE BERRY MINT

 

.
Alahan seafood/resdung boleh ambil?
Boleh,Kolagen ia dari sumber akuatik ,dan Bahan-bahan dari ekstrak buah serta sarang burung..

sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..
.

.
Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan bahan pengawet.

 

Jika makan ubat, jarakkan masa 1-2 jam pengambilan.

Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, 1 tablet sehari..

.

Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?


Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan , badan sihat,

dan banyak minum air seperti disarankan

kesan terserlah pada kulit dalam masa 2minggu.

.

Tips:

Untuk pastikan Produk ini berkesan sila Ambil gambar sebelum guna Aura white dan selepas .

Ambil gambar bahagian yang mengalami masalah kulit

.

.

Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?


Ya, kerana Kulit kita sentiasa terdedah kepada pencemaran dan radikal bebas.
Ini menyebabkan badan anda semakin kurang menghasilkan collagen yang cukup pada kulit dan kulit anda akan mula kelihatan kusam semula. Dengan menggunakan Aura White dapat membantu meningkatkan sistem imun badan dan menambah collagen pada kulit

.

Apa Kesan Sampingan Aura Shine kepada Wanita Period?

Sekiranya Anda mengambil Aura White Ketika Period ,Jerawat akan bertambah kerana keadaan hormon tidak seimbang ketika ini. Disarankan Anda berhenti dahulu dan Ambil semula selepas period.

.

Apa Kesan Sampingan Aura Shine kepada Wanita Mengandung ?

Disarankan Jika Anda mengandung Sila berhenti Mengambil Aura White Sementara ,

Dan Ambil semula selepas Bersalin ,

Tindak balas Produk adalah berbeza kepada setiap individu ,Langkah selamat ikut Apa yang disarankan dan Jangan Ambil Risiko

.

Boleh ke jika minum bersama Aura White ?
Ye boleh, Malah lebih akan berikan kesan lebih cepat jika Anda Menggunakan Produk Aura White dan Aura Shine bersama kerana Aura Shine bertindak sebagai booster membekalkan lebih banyak collagen

 

FORMULASI Aura shine

  • Teknologi Nano dimana tekstur 1000x lebih halus dan memberikan peyerapan yang lebih sempurna

     

     Aura shine adalah hasil gabungan Bahan utama Tilapia Kolagen, L-Glutathione, Pearl Powder dengan inovasi bahan tambahan antaranya hyaluronic Acid ,Omega 3 Salmon Fish, Co Enzyme Q10 dan lain-lain yang dapat mengekalkan kecantikan & kesihatan sebagai booster tambahan selain pengambilan Aurawhite Collagen.

     Produk baru ini mengandungi 26 vitamin dan mineral membantu mengaktifkan sel kulit, melembap,mencerah serta menganjalkan kulit dan awet muda.

Anda Tentu MAHUKAN Kulit sihat

wjah segar sihat
Wajah segar berseri
atasi masalah kulit kusam
Wajah cerah
maixara lelaki
Tiada Jerawat
artis guna aura shine
aura shine 2014
check12

Tiada bahan merbahaya

check12

Tablet yang mudah dikunyah

check12

Sedap & Lazat berperisa 3 gabungan rasa hebat iaitu Oren Strawberry & Pudina

check12

Produk ini selamat dan 100% Halal

check12

Memudarkan lingkaran gelap bawah mata

check12

Mengawal kulit dari berminyak

 

 

Kenapa Anda perlu Aura shine?

  • Dapat membantu tambah kollagen kulit
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Membantu kecutkan jerawat
  • Mencerahkan dan memutihkan kulit
  • Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma
  • Mengurangkan kulit kepala berminyak & kelemumur
  • Produk halal dan selamat
aura white shine.png
Anda juga mahukan Kulit Cerah tanpa Jerawat ??

.

aura shine original 

INI ADALAH AURA SHINE ORIGINAL | ASLI | TULEN

 

 

 

Order Aura Shine Promosi

 

* Keberkesanan & tindak balas Produk adalah berbeza pada setiap individu

 

aura shine murah | produk terbaru aura white | aura shine palsu | kesan aura shine tiruan | testimoni aura shine | aura shine review |

 

 

Anda teruja melihat testimoni Produk ini ?

 

Sudah sedia untuk dapatkan dan MAHU cuba sendiri dan
 
Lihat Keberkesanan serta perubahan pada diri anda .

 

iKU_OrderNow[1]
Anda PERLU Order disini segera kerana :
  • Boleh dapatkan harga Istimewa
  • Tidak perlu bersesak dijalan raya mencari kedai
  • Dapat menjimatkan masa anda
  • Produk dihantar terus kerumah
  • Boleh Beli gunakan Kad Kredit
  • Dijamin Sampai dan Original

 

Harga Asal Produk ini adalah:
 
RM98 Semenanjung
RM105 Sabah Sarawak

 

 TUNGGU DULU Anda Boleh
 dapatkan HARGA PROMOSI !
 
 KHAS untuk Anda yang menghantar  SMS Kod Promosi
 
 
Sempana PROMOSi kami Beri Anda
 
Diskaun RM8 dan Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia

 

Sms / Whatsapp / Wechat Kod dibawah

Dapatkan DISKAUN RM 8 !! Sekarang .

 

Taip " as90 " hantar ke 017 7114068

 

  • Pastikan Anda Taip kod tadi rapat

  • Hanya pelanggan yang hantar kod Promosi tadi sahaja layak dapat Diskaun Bernilai Rm 8

 

Cara Order @ Cara Beli

 

Sms / Whatsapp / Wechat Kod dibawah

 

Dapatkan DISKAUN RM 8 !! Sekarang .

 

Taip " as90 " hantar ke 017 7114068

Share this article

Comments

  • Pingback:Harga Aura Shine Original | Tablet Collagen Nano | Cara Beli Online

  • ayie
    07/02/2014

    smlm sy ada g downtown cheras, kt sane ada jual auramen. Harga yg ditawarkan sgt2 murah iaitu rm130 shj beserta 6 free gift. Soalan sy, adakah produk yg dijual itu benar2 ori atau tiruan sbb sy xtau cmne nk bezakan yg ori atau tiruan. Harap dpt diberi penjelasan. Tq :)

    • Minta mereka buktikan tu adalah original .. pada semua Pakaging aurawhite ada hidden Hologram boleh dikesan guna cahaya UV

    • mustakin
      07/10/2014

      Ori…saya pernah beli sana…kan ada barcode…scan jer guna hp…kan senang

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>